terug naar alle blogs

1 juli, 2016

Hoe krijg je een goede loopstijl? DOs & DON’Ts

Over drie weken zit in ik Cambridge (Massachusetts) om evolutionair antropoloog Daniël Lieberman van Harvard University a.k.a. The Barefoot Professor aan de tand te voelen. Lieberman is ervan overtuigd dat blootsvoets rennen, wat hij zelf doet, minder blessuregevoelig is. Mits je op de correcte manier leert lopen. Hier vertelt hij de DOs & DON’Ts voor een goede loopstijl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Auteur, spreker, wetenschapsjournalist & hardloper

Mariska van Sprundel

Ik vertel verhalen over hardlopen en wetenschap. Dat doe ik met mijn boeken over hardlopen, schrijven van artikelen, en door inspirerende lezingen en interactieve workshop te geven over hardlopen. Met een achtergrond in biomedische wetenschappen en wetenschapscommunicatie debunk ik de mythes, en vertel ik het hele verhaal.

Boeken over hardlopen

Meer blogs over hardlopen

  • 10 mei, 2024

  • 14 maart, 2024

  • 2 februari, 2024

  • 1 december, 2023

  • 26 oktober, 2023

  • 2 augustus, 2023

  • 18 juli, 2023

  • 15 juni, 2023